A KIÁLLÍTÁSRÓL

A 007 ACTION egyedülálló gyűjteménye a 007-es járműveknek, kütyüknek és még sok másnak a James Bond filmsorozatból.

img-full-BIMP1

3 400 SQM AREA
100+ UNIQUE ITEMS
ONE 007

Utazás a 007 világába

Amikor Sean Connery bemutatkozott a világnak „Bond, James Bond” néven a Dr. No című filmben a karizmatikus titkos ügynök kemény és szellemes ábrázolásával, kitörölhetetlen nyomot hagyott a mozitörténetben. Hatvan évvel és huszonnégy filmmel később hat neves színész játszotta el a szerepet az ikonikus járművek, kütyük és könyörtelen vizuális stílus mellett.

A 007 ACTION látványos világokon vezeti végig a látogatókat, amelyeket a négy elem inspirált: tűz, föld, víz és levegő. Minden szoba elmélyült élményt kínál a legendás filmjeleneteknek szentelve. A kiállítás kiemelt részei közé tartozik az Aston Martin DB5 a „Nincs idő meghalni” (2021) című filmből, a Jaguar C-X75 a „Spectre” (2015) című filmből, a Little Nellie autogyro a „Csak kétszer élsz” (1967) című filmből. Először látható Bond vintage Omega órája a „Spectre” (2015). Nomi (Lashana Lynch) kifinomult Aston Martin DBS Superleggerája mellett bemutatják menő kiegészítőit és Omega óráját a „Nincs idő meghalni” (2021) című filmből. Q „Stealthy Bird” siklója és legújabb kütyüi - Bond EMP Omega órája és a Q-DAR 3D nyomkövető eszköz.

„Vodka Martini – rázva, nem keverve.” Bond-stílusú frissítőért a látogatókat meghívjuk, hogy üljenek le és élvezzék a 007 ACTION Bárt.

„Ami lenyűgöző, és amiről meggyőződtem, az az, hogy a 007 ACTION VIENNA mindenki számára élvezetes legyen. Elegáns és gyönyörű, ez az izgalmas kiállítás inspirálja a látogatókat, hogy újranézzék a filmeket és újraéljék ezeket az akciódús jeleneteket, amelyeknek ezek a kellékek és járművek részei voltak” - mondja Nicolas Borenstein, a kiállítás kurátora.

A videoképernyőkön a sorozatban látható járművek és kellékek vetítései lesznek láthatók, amelyek ritka betekintést nyújtanak az akciófilm-készítés világába.

A 007 ACTION VIENNA tiszta családi szórakozás.

 

A Bond-filmek kulisszái mögött

A kiállítás területén elhelyezett videoképernyőkön filmrészletek láthatók, ahol ezeket a járműveket és kellékeket használták. Néha még azt is bemutatják, hogyan forgatták ezeket az ikonikus mozi pillanatokat, egy életre szóló különleges környezetet biztosítva. A kiállítás nemcsak ikonikus járműveket mutat be, hanem a James Bond-filmek kulisszatitkait is. A látogatók ritka produkciós fotókat, storyboardokat és interjúkat fedezhetnek fel a rendezőkkel és kaszkadőr koordinátorokkal, amelyek dokumentálják a leglátványosabb jelenetek készítését. A kaszkadőrök és a speciális effektek mögött rejlő lenyűgöző történetek részletesen bemutatásra kerülnek, ritka betekintést nyújtva a filmkészítés világába. A látogatók megtudhatják, hogyan készítették fel az Aston Martinokat és más járműveket a látványos kaszkadőrmutatványokra, és milyen speciális módosításokat végeztek, hogy alkalmasak legyenek a forgatásra. Különös figyelmet fordítanak Q, az MI6 legendás fegyvermesterének innovatív kütyüire. A rejtett fegyverektől a legkorszerűbb megfigyelő eszközökig a kiállítás bemutatja, hogyan használták ezeket a technológiákat a filmekben és milyen valódi inspirációk állnak mögöttük.

A 007 ACTION VIENNA a legjobb családi szórakozás, amit már milliók élveztek az Atlanti-óceán mindkét oldalán.

007 ACTION VIENNA az év élő szórakoztató eseménye Ausztriában!

 

Általános információk:

METAstadt | Dr.-Otto-Neurath-Gasse 3 | 1220 Bécs
2024. szeptember 7-től
Keddtől vasárnapig - hétköznapokon 10:00-tól 20:00-ig, pénteken és
szombaton 21:00-ig
Jegyek elérhetők a www.007actionexhibition.com oldalon és az OE Ticket
hálózatán keresztül egész Ausztriában, valamint a www.oeticket.com oldalon
Jegyárak: €24,90-tól - kedvezményeket kínálunk nyugdíjasoknak,
diákoknak és családoknak is
Ajánlott látogatási idő: kb. 90 perc
Korosztályi ajánlás: korhatár nélkül