Gyakran Ismételt Kérdések

TUDNIVALÓK A LÁTOGATÁS ELŐTT

Hogyan vásárolhatok jegyeket a 007 Action Vienna kiállításra?

A jegyek online megvásárolhatók a https://www.oeticket.com/en/artist/007-action/ weboldalon, ahol csoportos túrákat idegenvezetővel, VIP túrákat vagy FLEX-jegyeket is vásárolhat, amelyek lehetővé teszik, hogy nyitvatartási időben bármikor érkezzen. A jegyek a helyszínen, a METAStadtban is megvásárolhatók. A jegyeket a helyszínen csak akkor lehet megvásárolni, ha online még elérhetők. Ha egy időpont online már teltházas, a jegyek erre az időpontra helyben sem vásárolhatók meg.

Kérjük, vegye figyelembe: Még ha online elérhetőek is a jegyek, előfordulhat, hogy mire megérkezik a METAStadtba, már elkeltek. Javasolt a jegyek online megvásárlása, ha biztosra szeretne menni, hogy egy adott időpontban látogathatja meg a kiállítást.

[grid col="2"]

MILYEN IDŐPONTBAN VAN NYITVA A 007 ACTION VIENNA ("KIÁLLÍTÁS")?

A kiállítás minden héten keddtől vasárnapig nyitva tart. A legfrissebb menetrendet a jegyértékesítési oldalunkon találja.

HOGYAN KAPHATOK SEGÍTSÉGET A JEGYVÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATBAN?

A jegyvásárlással kapcsolatos segítségért kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal a customerservice@oeticket.com e-mail címen, vagy telefonon az infóvonalon hétfőtől vasárnapig 10:00 és 20:00 óra között a 0900 94 96 096 számon (€ 1,09/perc áfával együtt).

MENNYI IDEIG TART A LÁTOGATÁSOM?

A kiállítás önállóan látogatható, és arra számítunk, hogy a vendégek 60-90 percet töltenek el a kiállításon.

MI TÖRTÉNIK, HA KÉSEK AZ IDŐPONTTOMRÓL?

Az időpontokat 20 perces időközönként adják el; teljes 20 perc áll rendelkezésére, hogy megérkezzen az időpontjára. Ha több mint 20 percet késik, a következő szabad időpontban tudjuk fogadni, ha van szabad hely.

ELHAGYHATOM A HELYSZÍNT ÉS VISSZAJÖHETEK?

A kiállításra szóló jegyek egyszeri belépésre jogosítanak. Amint a vendégek beléptek a kiállításra, nem hagyhatják el azt és térhetnek vissza. Ha egy vendégnek vészhelyzet esetén el kell hagynia a kiállítást, kérjük, értesítse a legközelebbi személyzetet.

SZÜLŐI FELÜGYELET SZÜKSÉGES?

Minden 15 éves és fiatalabb vendégnek egy legalább 16 éves vendég kíséretében kell lennie.

MILYEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA AJÁNLOTT A 007 ACTION VIENNA?

A 007 ACTION VIENNA minden korosztály számára élvezhető.

LEHET FOTÓZNI A KIÁLLÍTÁSON?

Igen! Ösztönözzük a látogatókat, hogy készítsenek képeket a kiállításon, osszák meg barátaikkal és családjukkal, valamint küldjék el nekünk az images@007ActionExhibition.com címre

LESZ RUHATÁR A HELYSZÍNEN?

A helyszínen ruhatár üzemel, és a szokásos díjak érvényesek.

HOGYAN JUTHATOK EL ODA?

MI A 007 ACTION VIENNA CÍME?

A kiállítás a METAstadtban található, a Dr. Otto-Neurath-Gasse 3, 1220, Bécs, Ausztria címen.

HOGYAN JUTHATOK EL A KIÁLLÍTÁSRA?

Autó: Közvetlenül a Südosttangente A23-on: Északról érkezve, Hirschstetten kijárat, délről érkezve, Stadlau kijárat.

Villamos: U1 Kagran állomástól vagy U2 Hardeggasse állomástól a 25-ös villamossal “Erzherzog Karl Straße” megállóig, menetidő: 9 perc.

Bus: From station U1 Kagran with line 26A bus (direction Großenzersdorf) to station Erzherzog Karl Straße (150m from METAStadt, duration: 8 minutes).

Gyorsvasút: S80 állomás “Erzherzog Karl Straße” (150m a METAStadt-tól).

JEGYINFORMÁCIÓK

MI A KÜLÖNBSÉG A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ JEGYAJÁNLATOK KÖZÖTT?

Időpont alapján történő belépőjegyek: Válassza ezt a jegytípust, hogy a kiválasztott napon bármikor beléphessen a választott 20 perces időszak alatt. Például, ha 13:00 órás jegyet vásárolt, bármikor beléphet 13:00 és 13:20 között. Válasszon egy dátumot, keresse meg weboldalunk jegyértékesítési szekcióját, és onnan válassza ki a kívánt időszakot.

Rugalmas belépőjegyek: Garantált belépés bármely napon és időpontban a nyitvatartási időn belül. Ez jó ajándék lehetőség barátok és családtagok számára.

MILYEN KORTÓL KELL JEGY A GYERMEKEKNEK?

Minden 6 éves és annál idősebb vendégnek jegyet kell vásárolnia a belépéshez. Az 5 éves és annál fiatalabb vendégeknek ingyenes gyerekjegyre lesz szükségük a belépéshez. Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes gyerekjegyeket a csoport többi tagjának foglalásakor kell lefoglalni. A helyszíni korlátozások és biztonsági okok miatt a babakocsik nem engedélyezettek a kiállítás területén. Azok a látogatók, akik babakocsival érkeznek, kötelesek azt leadni a kiállítás ruhatárában és fizetni a tárolási díjat.

MILYEN FELTÉTELEI VANNAK A “GYERMEK” JEGYEKNEK?

A 6 és 15 év közötti látogatók gyerekjegyet vásárolhatnak.

MILYEN FELTÉTELEI VANNAK A “DIÁK” JEGYEKNEK?

Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező látogatók diákjegyet vásárolhatnak.

MILYEN FELTÉTELEI VANNAK A “NYUGDÍJAS” JEGYEKNEK?

Érvényes igazolvánnyal rendelkező látogatók, akik 65 év felettiek, jogosultak nyugdíjas jegyet vásárolni.

MILYEN FELTÉTELEI VANNAK A “KISCSALÁDI” JEGYEKNEK?

A kiscsaládi jegycsomag egy (1) felnőtt és két (2) gyermek; vagy két (2) felnőtt és egy (1) gyermek számára lesz elérhető.

MILYEN FELTÉTELEI VANNAK A “NAGYCSALÁDI” JEGYEKNEK?

A nagycsaládi jegycsomag két (2) felnőtt és két (2) gyermek; vagy egy (1) felnőtt és három (3) gyermek számára lesz elérhető.

CSOPORTOS JEGYEK

A csoport minimális létszáma hat (6) fő. A csoportban mindenki felnőttnek számít, függetlenül a kortól.

ISKOLAI CSOPORTOK

Az iskolai csoport minimális létszáma tizenhárom (13) fő. A csoport minden tagjának iskolásnak kell lennie, kivéve két (2) tanárt vagy felnőtt kísérőt. Minden iskolai csoport két (2) ingyenes belépést kap minden tanár vagy felnőtt kísérő számára.

MOZGÁSKORLÁTOZOTT VENDÉGEK

A mozgáskorlátozott vendégeknek korcsoportjuk szerint kell jegyet vásárolniuk, és ez a jegy ingyenes belépést biztosít a kísérő személy számára.

VENDÉGSZOLGÁLTATÁSOK

MILYEN EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEKET TESZNEK?

A 007 ACTION VIENNA elkötelezett a személyzetünk és vendégeink egészsége és biztonsága iránt. Ennek megfelelően minden vonatkozó helyi, állami és területi előírást betartunk.

A 007 ACTION VIENNA ELÉRHETŐ A MOZGÁSKORLÁTOZOTT VENDÉGEK SZÁMÁRA?

Igen!

BEVIHETEK HÁTIZSÁKOT A KIÁLLÍTÁSRA?

A helyszíni korlátozások és biztonsági okok miatt a hátizsákok nem megengedettek a helyszínen. E szabály alól nem lesz kivétel. Azok a látogatók, akik hátizsákkal érkeznek, kötelesek azt leadni a ruhatárban és fizetni a tárolási díjat.

BEVIHETEK BABAKOCSIT A KIÁLLÍTÁSRA?

A helyszíni korlátozások és biztonsági okok miatt a babakocsik nem engedélyezettek a kiállítás területén. Azok a látogatók, akik babakocsival érkeznek, kötelesek azt leadni a kiállítás ruhatárában és fizetni a tárolási díjat.

ENGEDÉLYEZETTEK AZ ÁLLATOK A KIÁLLÍTÁSON?

OCsak segítő állato engedélyezettek a kiállításon.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A KIÁLLÍTÁSRÓL

AZ ÖSSZES KIÁLLÍTOTT TÁRGY UGYANAZ LESZ, MINT A KORÁBBI ÉS
JÖVŐBENI VÁROSOKBAN?

Mivel kizárólag eredeti darabokat mutatunk be – nincsenek replikák a 007 ACTION VIENNA kiállításon – és világszerte számos 007-es témájú rendezvény van, a bemutatott tárgyak városonként eltérhetnek. A kiállítás kurátora azonban mindig gondoskodik arról, hogy a bemutatott tárgyak lenyűgözzék a látogatókat és megfeleljenek elvárásaiknak.

MELYIK MÁS HELYEKRE UTAZIK A KIÁLLÍTÁS?

Más városokat még nem jelentettünk be. Javasoljuk, hogy időnként látogasson el weboldalunkra frissítésekért.

VAN MÁS KÉRDÉSEM A KIÁLLÍTÁSRÓL:

Kérjük, írjon nekünk az info@007ActionExhibition.com címre, és a lehető leghamarabb válaszolunk.