FAQ

ČO POTREBUJETE VEDIEŤ PRED NÁVŠTEVOU

Ako si môžem kúpiť lístky na výstavu 007 Action Vienna?

Vstupenky sú k dispozícii online na internetovej stránke https://www.oeticket.com/en/artist/007-action/, kde si môžete zakúpiť aj skupinové prehliadky s sprievodcom, VIP prehliadky alebo FLEX-Ticket, ktorý vám umožní prísť kedykoľvek počas otváracích hodín. Vstupenky je možné zakúpiť aj na mieste v METAStadte. Vstupenky na pokladni je možné zakúpiť iba vtedy, ak sú stále dostupné online. Ak je časový úsek online vypredaný, vstupenky na tento časový úsek nie je možné zakúpiť ani na mieste.

Upozornenie: Aj keď sú vstupenky online dostupné, môžu byť už vypredané, keď dorazíte do METAStadtu. Odporúča sa zakúpiť vstupenky online, ak si chcete byť istí, že výstavu navštívite v konkrétnom čase.

[grid col="2"]

KEDY JE 007 ACTION VIENNA ("VÝSTAVA") OTVORENÁ?

Výstava je otvorená od utorka do nedele každý týždeň. Najaktuálnejší rozvrh nájdete na stránke s predajom lístkov na našom webe.

AKO MÔŽEM ZÍSKAŤ POMOC S NÁKUPOM LÍSTKOV?

Pre pomoc s nákupom lístkov kontaktujte náš tím zákazníckej podpory na customerservice@oeticket.com alebo telefonicky na infolinke od pondelka do nedele od 10:00 do 20:00 na čísle 0900 94 96 096 (€ 1,09/min vrátane DPH).

AKO DLHO BUDE MOJA NÁVŠTEVA TRVAŤ?

Výstava je samostatne vedená a očakávame, že návštevníci na výstave strávia 60 až 90 minút.

ČO KEĎ PRÍDEM NESKORO NA SVOJ ČASOVÝ TERMÍN?

Termíny sú predávané v 20-minútových intervaloch; budete mať celých 20 minút na príchod na svoj zakúpený čas. Ak prídete neskôr ako je daných 20 minút, budeme vás môcť zaradiť do nasledujúceho časového termínu, ak to kapacita dovolí.

MÔŽEM ODÍSŤ A VRÁTIŤ SA?

Lístky na výstavu umožňujú jednorazový vstup. Akonáhle sú návštevníci vo vnútri výstavy, nemôžu ju opustiť a znova vstúpiť. Ak by návštevník potreboval v prípade núdze opustiť výstavu, prosím, upozornite najbližšieho člena personálu.

JE VYŽADOVANÝ DOHĽAD RODIČOV?

Všetci návštevníci vo veku 15 rokov a mladší by mali byť sprevádzaní návštevníkom starším minimálne 16 rokov.

PRE AKÝ VEK JE 007 ACTION VIENNA VHODNÁ?

Výstavu 007 ACTION VIENNA môžu navštíviť návštevníci všetkých vekových kategórií.

MÔŽEM UVNÚTR VÝSTAVY FOTIŤ?

Áno! Povzbudzujeme návštevníkov, aby vo vnútri výstavy fotili, zdieľali fotografie so svojimi priateľmi a rodinou a tiež s nami na images@007ActionExhibition.com.

BUDE NA MIESTE ŠATŇA?

Na mieste bude k dispozícii šatňa za štandardný poplatok.

AKO SA TAM DOSTAŤ

AKÁ JE ADRESA 007 ACTION VIENNA?

Výstava sa koná v METAstadt, Dr. Otto-Neurath-Gasse 3, 1220, Viedeň, Rakúsko.

AKO SA DOSTANEM NA VÝSTAVU?

Auto: Priamo na Südosttangente A23: Prichádzate zo severu, zjazd Hirschstetten, prichádzate z juhu, zjazd Stadlau.

Električka: Zo stanice U1 Kagran alebo U2 Hardeggasse električkovou linkou 25 na zastávku „Erzherzog Karl Straße“, doba jazdy: 9 minút.

Autobus: Zo stanice U1 Kagran autobusom linky 26A (smer Großenzersdorf) na zastávku Erzherzog Karl Straße (150 m od METAstadt), doba jazdy: 8 minút.

Rýchla doprava: Stanica S80 „Erzherzog Karl Straße“ (150 m od METAstadt).

INFORMÁCIE O LÍSTKOCH

AKÝ JE ROZDIEL MEDZI DOSTUPNÝMI TYPY LÍSTKOV?

Lístky s časovým vstupom: Vyberte tento typ lístka, aby ste mohli vstúpiť v zvolený deň kedykoľvek počas vami zvoleného 20-minútového okna. Napríklad ak ste si zakúpili lístok na 13:00, môžete vstúpiť kedykoľvek medzi 13:00 a 13:20. Vyberte si dátum, nájdite sekciu lístkov na našom webe a odtiaľ si vyberte preferovaný časový termín.

Flexibilné lístky: Zaručený vstup v ktorýkoľvek deň a čas počas našich otváracích hodín. Táto vstupenka je tiež vhodná ako darček pre priateľov a rodinu.

V KOĽKÝCH ROKOCH POTREBUJÚ DETI LÍSTOK?

Všetky deti vo veku 6 rokov a staršie potrebujú lístok. Deti vo veku 5 rokov a mladšie budú potrebovať bezplatný detský lístok na vstup. Upozorňujeme, že bezplatné detské lístky je nutné rezervovať pri rezervácii zvyšku vašej skupiny. Kvôli obmedzeniam v mieste konania a z bezpečnostných dôvodov nie sú kočíky vo vnútri výstavy povolené. Návštevníci, ktorí prídu s kočíkmi, budú požiadaní, aby ich uložili v šatni a zaplatili príslušný poplatok za ich úschovu.

AKÉ SÚ PARAMETRE PRE NÁKUP DETSKÝCH LÍSTKOV?

Návštevníci vo veku od 6 do 15 rokov môžu zakúpiť detský lístok.

AKÉ SÚ PARAMETRE PRE NÁKUP ŠTUDENTSKÝCH LÍSTKOV?

Návštevníci s platným študentským preukazom môžu zakúpiť študentský lístok.

AKÉ SÚ PARAMETRE PRE NÁKUP SENIORSKÝCH LÍSTKOV?

Návštevníci s platným preukazom totožnosti, ktorý preukazuje, že im je viac ako 65 rokov, môžu zakúpiť seniorský lístok.

AKÉ SÚ PARAMETRE PRE NÁKUP LÍSTKOV PRE MALÚ RODINU?

Balíček lístkov pre malú rodinu bude dostupný pre skupiny pozostávajúce z jedného (1) dospelého a dvoch (2) detí; alebo dvoch (2) dospelých a jedného (1) dieťaťa.

AKÉ SÚ PARAMETRE PRE NÁKUP LÍSTKOV PRE VEĽKÚ RODINU?

Balíček lístkov pre veľkú rodinu bude dostupný pre skupiny pozostávajúce z dvoch (2) dospelých a dvoch (2) detí, alebo jedného (1) dospelého a troch (3) detí.

SKUPINOVÉ LÍSTKY

Minimálny počet návštevníkov v skupine je šesť (6). Každý v skupine je považovaný za dospelého, bez ohľadu na vek.

ŠKOLSKÉ SKUPINY

Minimálny počet návštevníkov školskej skupiny je trinásť (13). Každý v skupine musí byť školským žiakom, s výnimkou dvoch (2) učiteľov alebo dospelých vedúcich. Každá školská skupina má dve (2) bezplatné vstupenky pre učiteľov alebo dospelých vedúcich.

NÁVŠTEVNÍCI S OBMEDZENOU POHYBLIVOSŤOU

Návštevníci s obmedzenou pohyblivosťou budú musieť zakúpiť lístok podľa svojej vekovej kategórie a tento lístok poskytne bezplatný vstup osobe, ktorá ich doprevádza.

NÁVŠTEVNÍCKE OPATRENIA

AKÉ ZDRAVOTNÉ A BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA PRIJÍMATE?

007 ACTION VIENNA sa zaväzuje k ochrane zdravia a bezpečnosti našich zamestnancov a návštevníkov. Dodržiavame všetky miestne, štátne a teritoriálne predpisy, ktoré môžu byť uplatniteľné.

JE 007 ACTION VIEDEŇ PRÍSTUPNÁ PRE NÁVŠTEVNÍKOV S OBMEDZENOU POHYBLIVOSŤOU?

Áno!

MOŽEM SI VZIAŤ NA VÝSTAVU BATOH?

Kvôli obmedzeniam v mieste konania a z bezpečnostných dôvodov nie sú batohy v mieste konania povolené. Pre toto pravidlo nebudú existovať žiadne výnimky. Návštevníci, ktorí dorazia s batohmi, budú požiadaní, aby ich uložili v šatni a uhradili príslušný poplatok.

SÚ KOČÍKY UVNÚTR VÝSTAVY POVOLENÉ?

Kvôli obmedzeniam v mieste konania a z bezpečnostných dôvodov nie sú kočíky vo vnútri výstavy povolené. Návštevníci, ktorí prídu s kočíkmi, budú požiadaní, aby ich uložili v šatni výstavy a uhradili príslušný poplatok za túto službu.

SÚ ZVIERATÁ UVNÚTR VÝSTAVY POVOLENÉ?

Vstup na výstavu je povolený len asistenčným zvieratám.

OBECNÉ INFORMÁCIE O VÝSTAVE

BUDÚ PREZENTOVANÉ PREDMETY NA VÝSTAVE ROVNAKÉ AKO V MESTÁCH,
KTORÉ VÝSTAVA UŽ NAVŠTÍVILA ALEBO NAVŠTÍVI?

Pretože vystavujeme výhradne originály – na 007 ACTION VIENNA nie sú žiadne repliky – a po celom svete sa koná niekoľko akcií s tématikou 007, vystavované predmety sa môžu líšiť v jednotlivých mestách. Kurátor výstavy však vždy dbá na to, aby vystavené predmety návštevníkov ohromili a splnili ich očakávania.

DO AKÝCH ĎALŠÍCH MIEST VÝSTAVA ZAVÍTÁ?

Ďalšie mestá zatiaľ neboli oznámené. Doporučujeme vám čas od času zkontrolovať naše webové stránky pre aktuálne informácie.

MÁM ĎALŠIE OTÁZKY OHĽADOM VÝSTAVY:

Napíšte nám prosím na info@007ActionExhibition.com a my vám odpovieme čo najskôr.