FAQ

CO POTŘEBUJETE VĚDĚT PŘED NÁVŠTĚVOU

Jak si mohu na výstavu 007 Action Vienna zakoupit lístky?

Vstupenky jsou k zakoupení online na internetových stránkách https://www.oeticket.com/en/artist/007-action/, kde si můžete zakoupit i skupinové prohlídky s průvodcem, VIP prohlídky či FLEX-Ticket, která vám umožní přijít kdykoliv se Vám to hodí v otevíracích hodinách. Vstupenky si můžete zakoupit také na místě v METAStadt. Vstupenky na pokladně lze zakoupit pouze v případě, že jsou stále dostupné online. Pokud je časový úsek online vyprodán, nelze vstupenky na tento časový úsek zakoupit ani na místě.

Upozorňujeme: I když jsou online vstupenky dostupné, mohou být již vyprodány, když dorazíte do METAStadtu. Doporučuje se zakoupit vstupenky online, pokud si chcete být jisti, že výstavu navštívíte v konkrétním čase.

[grid col="2"]

KDY JE 007 ACTION VIENNA ("VÝSTAVA") OTEVŘENA?

Výstava je otevřena od úterý do neděle každý týden. Nejaktuálnější rozvrh najdete na stránce s prodejem vstupenek na našem webu.

JAK MOHU ZÍSKAT POMOC S NÁKUPEM VSTUPENEK?

Pro pomoc s nákupem vstupenek kontaktujte náš tým zákaznické podpory na customerservice@oeticket.com nebo telefonicky na infolince od pondělí do neděle od 10:00 do 20:00 na čísle 0900 94 96 096 (€ 1,09/min včetně DPH).

JAK DLOUHO BUDE MÁ NÁVŠTĚVA TRVAT?

Výstava se prochází samostatně a očekáváme, že návštěvníci na výstavě stráví 60 až 90 minut.

CO KDYŽ PŘIJDU POZDĚ NA SVŮJ ČASOVÝ TERMÍN?

Termíny jsou prodávány ve 20 minutových intervalech; budete mít celých 20 minut na příchod na svůj zakoupený čas. Pokud přijdete později než je daných 20 minut, budeme vás moci zařadit do následujícího časového termínu, pokud to kapacita dovolí.

MOHU ODEJÍT A VRÁTIT SE ZPĚT?

Vstupenky na výstavu umožňují jednorázový vstup. Jakmile jsou návštěvníci uvnitř výstavy, nemohou ji opustit a znovu vstoupit. Pokud by návštěvník potřeboval v případě nouze opustit výstavu, prosím, upozorněte nejbližšího člena personálu.

JE VYŽADOVÁN DOHLED RODIČŮ?

Všichni návštěvníci ve věku 15 let a mladší by měli být doprovázeni návštěvníkem starším alespoň 16 let.

PRO JAKÝ VĚK JE 007 ACTION VIENNA VHODNÁ?

Výstavu 007 ACTION VIENNA mohou navštívit návštěvníci všech věkových kategorií.

MOHU UVNITŘ VÝSTAVY FOTIT?

Ano! Vybízíme návštěvníky, aby uvnitř výstavy fotili, sdíleli fotografie se svými přáteli a rodinou a také s námi na images@007ActionExhibition.com.

BUDE NA MÍSTĚ ŠATNA?

Na místě bude k dispozici šatna za standardní poplatek.

JAK SE TAM DOSTAT

JAKÁ JE ADRESA 007 ACTION VIENNA?

Výstava se koná v METAstadt, Dr. Otto-Neurath-Gasse 3, 1220, Vídeň, Rakousko.

JAK SE DOSTANU NA VÝSTAVU?

Auto: Přímo na Südosttangente A23: Přijíždíte-li ze severu, sjezd Hirschstetten, přijíždíte-li z jihu, sjezd Stadlau.

Tramvaj: Ze stanice U1 Kagran nebo U2 Hardeggasse tramvajovou linkou 25 na zastávku „Erzherzog Karl Straße“, doba jízdy: 9 minut.

Autobus: Ze stanice U1 Kagran autobusem linky 26A (směr Großenzersdorf) na zastávku Erzherzog Karl Straße (150 m od METAstadt), doba jízdy: 8 minut.

Rychlá doprava: Stanice S80 „Erzherzog Karl Straße“ (150 m od METAstadt).

INFORMACE O VSTUPENKÁCH

JAKÝ JE ROZDÍL MEZI DOSTUPNÝMI NABÍDKAMI VSTUPENEK?

Vstupenky s časovým vstupem: Vyberte tento typ vstupenky, abyste mohli vstoupit ve vybraný den kdykoli během vámi zvoleného 20minutového okna. Například pokud jste si zakoupili vstupenku na 13:00, můžete vstoupit kdykoli mezi 13:00 a 13:20. Vyberte si datum, najděte sekci vstupenek na našem webu a odtud si vyberte preferovaný časový termín.

Flexibilní vstupenky: Zaručený vstup v kterýkoli den a čas během našich otevíracích hodin. Tato vstupenka je také vhodná jako dárek pro přátele a rodinu.

V KOLIKA LETECH POTŘEBUJÍ DĚTI VSTUPENKU?

Všechny děti ve věku 6 let a starší potřebují vstupenku. Děti ve věku 5 let a mladší budou potřebovat bezplatnou dětskou vstupenku ke vstupu. Upozorňujeme, že bezplatné dětské vstupenky je nutné rezervovat při rezervaci zbytku vaší skupiny. Kvůli omezením v místě konání a z bezpečnostních důvodů nejsou kočárky uvnitř výstavy povoleny. Návštěvníci, kteří přijdou s kočárky, budou požádáni, aby je uložili v šatně a zaplatili příslušný poplatek za jejich úschovu.

JAKÉ JSOU PARAMETRY PRO NÁKUP DĚTSKÝCH VSTUPENEK?

Návštěvníci ve věku od 6 do 15 let mohou zakoupit dětskou vstupenku.

JAKÉ JSOU PARAMETRY PRO NÁKUP STUDENTSKÝCH VSTUPENEK?

Návštěvníci s platným studentským průkazem mohou zakoupit studentskou vstupenku.

JAKÉ JSOU PARAMETRY PRO NÁKUP SENIORSKÝCH VSTUPENEK?

Návštěvníci s platným průkazem totožnosti, který prokazuje, že jim je více než 65 let, mohou zakoupit seniorskou vstupenku.

JAKÉ JSOU PARAMETRY PRO NÁKUP VSTUPENEK PRO MALOU RODINU?

Balíček vstupenek pro malou rodinu bude dostupný pro skupiny sestávající z jednoho (1) dospělého a dvou (2) dětí; nebo dvou (2) dospělých a jednoho (1) dítěte.

JAKÉ JSOU PARAMETRY PRO NÁKUP VSTUPENEK PRO VELKOU RODINU?

Balíček vstupenek pro velkou rodinu bude dostupný pro skupiny sestávající ze dvou (2) dospělých a dvou (2) dětí, nebo jednoho (1) dospělého a tří (3) dětí.

SKUPINOVÉ VSTUPENKY

Minimální počet návštěvníků ve skupině je šest (6). Každý ve skupině je považován za dospělého, bez ohledu na věk.

ŠKOLNÍ SKUPINY

Minimální počet návštěvníků školní skupiny je třináct (13). Každý ve skupině musí být školním žákem, s výjimkou dvou (2) učitelů nebo dospělých vedoucích. Každá školní skupina má dvě (2) bezplatné vstupenky pro učitele nebo dospělého vedoucího.

NÁVŠTĚVNÍCI S OMEZENOU POHYBLIVOSTÍ

Návštěvníci s omezenou pohyblivostí budou muset zakoupit vstupenku podle své věkové kategorie a tato vstupenka poskytne bezplatný vstup osobě, která jej doprovází.

NÁVŠTEVNICKÁ OPATŘENÍ

JAKÁ ZDRAVOTNÍ A BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ PŘIJÍMÁTE?

007 ACTION VIENNA se zavazuje k ochraně zdraví a bezpečnosti našich zaměstnanců a návštěvníků. Veškeré místní, státní a teritoriální předpisy jsou dodržovány.

JE 007 ACTION VIENNA PŘÍSTUPNÁ PRO NÁVŠTĚVNÍKY S OMEZENOU POHYBLIVOSTÍ?

Ano!

MOHU SI VZÍT NA VÝSTAVU BATOH?

Kvůli omezením v místě konání a z bezpečnostních důvodů nejsou batohy v místě konání povoleny. Pro toto pravidlo nebudou existovat žádné výjimky. Návštěvníci, kteří dorazí s batohy, budou požádáni, aby je uložili v šatně a uhradili příslušný poplatek.

JSOU KOČÁRKY UVNITŘ VÝSTAVY POVOLENY?

Kvůli omezením v místě konání a z bezpečnostních důvodů nejsou kočárky uvnitř výstavy povoleny. Návštěvníci, kteří přijdou s kočárky, budou požádáni, aby je uložili v šatně výstavy a uhradili příslušný poplatek za tuto službu.

JSOU ZVÍŘATA UVNITŘ VÝSTAVY POVOLENA?

Vstup na výstavu je povolen pouze asistenčním zvířatům.

OBECNÉ INFORMACE O VÝSTAVĚ

BUDOU PREZENTOVANÉ PŘEDMĚTY NA VÝSTAVĚ STEJNÉ JAKO VE MĚSTĚCH, KTERÉ VÝSTAVA JIŽ NAVŠTÍVILA NEBO V BUDOUCNU NAVŠTÍVÍ?

Protože vystavujeme výhradně originály – na 007 ACTION VIENNA nejsou žádné repliky – po celém světě se koná několik akcí s tématikou 007, vystavované předměty se mohou lišit v jednotlivých městech. Kurátor výstavy však vždy dbá na to, aby vystavené předměty návštěvníky ohromily a splnily jejich očekávání.

DO JAKÝCH DALŠÍCH MĚST VÝSTAVA ZAVÍTÁ?

Další města zatím nebyla oznámena. Doporučujeme vám čas od času zkontrolovat naše webové stránky pro aktuální informace.

MÁM DALŠÍ OTÁZKY OHLEDNĚ VÝSTAVY:

Napište nám prosím na info@007ActionExhibition.com a my vám odpovíme co nejdříve.